ANNONSE:

Det er koselige og lyse leiligheter midt i Østlandets naturperle.

Leiligheter i toppklasse på Storefjell Panorama

Både for salg og utleie

-Dette er leiligheter i toppklasse til fornuftige priser i et av de mest attraktive områdene i Norge, sier neste generasjon driver på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet, Andreas Nipstad. Nå har familien investert i et leilighetskompleks hvor de satser både på salg og på utleie.

De nye fritidsboligene på Storefjell Panorama er startskuddet til en hel feriedestinasjon i den norske fjellheimen. Leilighetene er 3, 4 eller 5-roms med egen parkering, muligheter for el-billading, flott Sigdal-kjøkken, og med direkte sydvendt og fantastisk utsikt over naturen inkludert hos alle byggetrinn. De flotteste tomtene nærmest skiløypene bygges allerede nå.

Spennende og lønnsom investering

-Til tross for at det har vært tøffe tider i hyttebransjen, har vi hatt godt med salg og er så langt fornøyd. Vi har et system at dersom du kjøper leilighet i Storefjell Panorama, kan vi leie den ut for deg når du ikke bruker den selv. Det burde jo gjøre investeringen både spennende og interessant, fortsetter Nipstad.

Med umiddelbar nærhet til tur og terreng, samt Storefjell Resort Hotel rett i nærheten, er fritidsleilighetene på Storefjell Panorama den perfekte helårsdestinasjonen. Familien bak Storefjell Resort Hotel har over mange år skaffet seg mye kunnskap om området rundt Storefjell, og jobbet hardt for å legge til rette for den beste opplevelsen for små og store.

-I tillegg til alpint-og turløyper er det også gode forhold for jakt, fiske, kano, hesteridning og flere andre sommeraktiviteter, sier Nipstad og fortsetter:  -På vinteren finner du 20 mil med preparerte løyper rett utenfor husveggen, og like ved finner du Storefjell Ake- og skisenter. Om dette ikke skulle være nok , er Hemsedal kun 30 minutter unna.

Storefjell Resort

Storefjell Resort ble grunnlagt 1930 av Knut og Gunhild Nibstad. Gjennom 90 år har området blitt utviklet til et av Norge største fjell-hotell og frittstående resort. Tilreisende har gjennom disse årene blitt bergtatt av naturen og Golsfjellet rett utenfor døren.

Storefjell Panorama - mer informasjon her

Powered by Labrador CMS