ANNONSE

Nå kan du leie proffe streamingtjenster av Media-E AS,
Nå kan du leie proffe streamingtjenster av Media-E AS,

Nå kan du leie streaming-tjenester av Media-E AS

Fra et til 10 kameraer og veldig hyggelige priser

-Vi utvider til også å jobbe kommersielt med deler av selskapet vårt. Nå kan vi Media-E tilby streaming til kanskje markedets beste priser utført av profesjonelle TV-folk. Alt fra et kamera til 10 avhengig av hvor stort ditt event er. Media-E har også plattformer og playere slik at man kan distribuere signalene dit man ønsker, forteller Lasse Olsrud Evensen

Streaming er perfekt for alt fra brude-feiring, bursdager, barnedåp, revyer, små og store konserter eller bedriftsevent. Vi kan løse de oppgavene dere ønsker, både store og små. Våre folk har mye erfaring fra produksjoner av store sportsevent og konserter.

-Levende bilder og lyd samt det å distribuere aktiviteter blir bare mer og mer viktig i dagens medieverden enten man er privatpersoner eller næringsliv. Noe av vår filosofi er å utnytte alle ressursene internt i selskapet på best mulig måte og da er dette en riktig vei å gå. V i hjelper alle – også våre konkurrenter, sier Evensen.

Media-E AS driver e-tv.no og Radio-E Direkte samt Radio-E sport. Ila tidlig høst lanseres en ny web-tv portal og en podcast-portal.

-Dette gjør vi for å utnytte de produktene vi produserer maksimalt. Våre videoproduksjoner skal også kunne utnyttes på radio. Det er viktig å tenke helhetlig. Det er kosteffektivt og gir samtidig våre brukere et enda bedre tilbud, avslutter Evensen.

Dersom er ønsker å få tilbud på streaming, send epost på post@e-tv.no eller ring +4792926611.

Powered by Labrador CMS